Lunchbox van Boho Tiffin

Lunchbox van Boho Tiffin

Een tijdje geleden zag ik de nieuwe lunchboxen van Boho Tiffin voorbij komen op Instagram en ik was meteen verliefd. Vrolijke kleuren, mooie dessins en ze zijn nog praktisch ook.

Lunch voor een foodie bestaat niet uit een plastic zakje met boterhammen maar uit een salade met noten bijvoorbeeld. Je wilt deze niet ‘s ochtends al bij elkaar doen want dan wordt alles zacht en dat is niet lekker. Ik heb dan allerlei verschillende bakjes in verschillende maten en dat neemt behoorlijk wat ruimte in in mijn tas maar ook op de lunchtafel. Met de lunchbox van van Boho Tiffin is dat niet meer. De lunchbox van Boho Tiffin heeft 3 lagen dus je kan naast je lunch ook gemakkelijk een lekkere healthy snack of een heerlijke fruitsalade meenemen. De bakjes sluiten bovendien goed af en lekken daardoor niet.

Deze Boho Tiffins zijn compact en wat ook ontzettend leuk is; je kan er zelfs je eigen tas en hanger bij kiezen. Bovendien ziet het er op tafel ook nog eens ontzettend gezellig en netjes uit.

De Boho Tiffin is er in 5 verschillende prints. Ik koos de Panter print met een roze netbag erbij en nog een gave handgemaakte lederen hanger om het helemaal af te maken.

Lunchbox van boho tiffin

Wie wil deze coole lunchbox van Boho Tiffin nou niet?

De andere 4 prints zijn aztec, tribal, feature en peacock print. Ook supergaaf, maar je moet soms keuzes maken 😉

Bovendien reken je met deze hippe boho tiffin voor altijd af met het vooroordeel dat gezond eten voor geitenwollensokken types zou zijn. Echt een musthave voor de hippe foodies.

Lunchbox van Boho tiffin

Mijn lunchbox van Boho Tiffin vul ik bijvoorbeeld met druifjes als tussendoortje en quinoa met salade, tomaatjes, Hüttenkäse en wat noten als lunch.

IMG_8327

IMG_8329

Of ik neem als lunch een quinoa salade met spinazie, olijven, tomaatjes en gemengde noten mee in de lunchbox van Boho Tiffin. Daarnaast een gekookt eitje als snack en homemade wafels met frambozen en bramen!

Boho tiffin lunchbox voor kids

Hoe cool zou het ook zijn als deze gave boho tiffin lunchboxen er in een kleinere variant ook komen voor kids ;-). Ik prop nu allerlei bakjes in bakjes en de lunchbox met het 10 uurtje van mijn zoontje ziet er nu nog zo uit.

boho tiffin

Betekenis van tiffin

Wist je dat tiffins in India tweede ontbijt of lichte lunch betekent? De tiffins worden daar al eeuwenlang gebruikt om lunches vers te houden en te transporteren. Als je in India komt zal je ze ongetwijfeld zien aangezien er alleen al in Mumbai 75.000 tiffins per dag rondgebracht worden met allerlei heerlijke Indiase gerechten.

lunchbox van boho tiffin

Ik ben helemaal blij met mijn lunchbox van Boho Tiffin en het is steeds een feestje om hem te vullen en later de mooie bakjes tevoorschijn te halen en alles op te eten. Bovendien kun je hem overal mee naar toe nemen. Naar je werk, het strand, een picknick. Ik weet zeker dat ik hem heel vaak ga gebruiken.