Over mij

Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik hoop dat je in de toekomst vaker terugkomt en dat ik je kan inspireren met nieuwe informatie en lekkere recepten.

Ik heb 2 zoontjes en sinds de geboorte van mijn oudste zoon in 2010 ben ik steeds bezig geweest om hen zo min mogelijk suiker te laten eten! Waarom?

Eigenlijk gewoon omdat ik er overtuigd van ben dat snoep (lees suiker) niet goed voor je is. Echter had ik me nog niet enorm verdiept in voeding en wat dit met je doet totdat een goede vriendin me attendeerde op  het boek van Amber Albarda. Ze was dit gaan lezen omdat ze een burn out had en daar snel vanaf wilde.

Omdat ik ook vaak hoofdpijn en een after-lunchdip had, ben ik de boeken gaan lezen (en heel veel meer) en kwam erachter wat suiker en verborgen suikers met je doen. Ik leefde altijd al redelijk gezond maar sinds het lezen van al deze informatie, mijd ik (en mijn gezin dus ook) geraffineerde suikers en verborgen suikers, lees ik alle etiketten voordat ik iets koop (en laat  ik het staan als er teveel ingrediënten, E-nummers e.d. in zitten) en maak nog meer zelf dan ik al deed met voornamelijk biologische producten.

Daarnaast begin ik mijn dag met een groene smoothie en heb ik superfoods toegevoegd aan mijn voeding. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik in eerste instantie echt dacht dat ik zeker nooit GROENE smoothies zou gaan eten en mijn vriendin voor gek verklaarde dat ze het wel deed. Echter de nieuwsgierigheid en alle informatie die ik hierover las, overwon mijn scepsis en ik ben zo blij dat ik het geprobeerd heb. Ik ben begonnen met meer fruit dan groente maar inmiddels drink ik ook zeer regelmatig smoothies die geheel bestaan uit groentes…. En ik vind het heerlijk!! En bovendien heb ik echt meer energie, geen hoofdpijn, geen after-lunchdips meer en kan ik me gewoon weer concentreren!!!

Omdat ik het toch een behoorlijke zoektocht vond en vaak hoor dat mensen wel graag gezond willen eten maar geen tijd hebben om alles zelf te maken en geen kennis hebben van wat wel en niet mag, besloot ik deze website te starten en hoop ik jullie te kunnen helpen je leven makkelijker (en gezonder) te maken.

Want geloof mij, gezond eten is smullen!!!!!

Wil je 1 op 1 door mij gecoacht worden, kijk dan hier.

IMG_6771