Lovechock repen

Lovechock repen

Ik word bij het zien van deze repen en doosjes van lovechock al helemaal blij. Een supermooie, vrolijke en zeer kleurrijke verpakking.  En als je de repen openmaakt, nog een verrassing door de prachtige teksten  die je ook nog iets geven om over nadenken. Deze repen kunnen je niet teleurstellen want zonder een hap te hebben genomen weet je al dat dit wel lekker moet zijn.

Almond Fig

Echt een smaakexplosie, kleine stukjes amandel en quinoa waardoor het lekker crunchy is. En de vijg maakt het geheel lekker zoet! Ik proef ook een beetje een dropachtige/anijsachtige smaak en als ik de ingrediënten bekijk, zie ik dat er wat anijszaad in zit. Erg lekker en erg verrassend!

Deze lovechock is zeker een blijvertje.

“Loving myself heals my mind, body and soul” is de tekst die bij deze reep zit en is zo waar!

Pineapple Incaberry

De zoetzure smaak van de incabessen zijn erg lekker in combinatie met de chocolade. Een heerlijke chocolade met een frisse bite door de ananas en incaberries. Wederom een heerlijke reep met smaken die super met elkaar combineren! Deze koop ik zeker ook nog een keer!

De tekst die bij deze reep zit is:
“In silence I feel my deepest being”

Mooi!!

Mulberry Vanilla 

Ik ben dol op moerbeien dus deze lovechock reep moet wel lekker smaken.

Ook bij deze reep heb je weer een complete smaakexplosie wanneer je een hapje neemt. De reep is lekker knapperig door de quinoa.

Omdat ik iets pittigs proef bekijk ik de ingrediënten en zie ik dat er ook cayennepeper in zit. Dat maakt deze “brave” smaak meteen spannender. Het wordt saai maar ook deze smaak is een aanrader.

“Everyday I plant a rose in the garden of my heart”

Wederom een inspirerende tekst.

Lovechock Rocks Almond/Cinnamon with a pinch of reishi

Ik vind de verpakking erg mooi, echt een cadeau’tje om open te maken.

De “rocks” hebben een heerlijke bite, door de hele amandel. De kaneel is duidelijk aanwezig maar is absoluut niet overheersend waardoor het super lekker is. En dan zit er ook nog een “pinch” reishi in die ik echter niet proef. Reishi heeft trouwens zeer goede eigenschappen. Het heeft een goede invloed op het immuunsysteem, werkt ontstekingsremmend, kan allergieën verminderen, zorgt voor een verhoogde zuurstofoptimalisatie en werkt zelfs tumorremend!

Als je je te buiten gaat aan deze rocks heb je meteen een goed excuss ;-). En het is voor mij zeker niet onvoorstelbaar dat dat gebeurt! Ik vind deze rocks echt HEERLIJK

En dan deze tekst, erg toepasselijk 😉 maar waarschijnlijk  moet ik iets dieper nadenken over de betekenis hiervan…..

“I visualize my deepest heart’s desire bright and clearly”

Kortom de repen van Lovechock moet je zeker kopen. Ze zijn heerlijk en je kunt er zonder schuldgevoel van snoepen! En het zijn ook echt leuke cadeautjes om weg te geven! Gezond en een lust voor het oog!

lovechock
Lovechock repen