Sappen en snacks van Healthy People

Sappen en snacks van Healthy People

Onlangs ontving ik een box van Healthy People om een productreview te schrijven. Deze box was gevuld met kokoswater in verschillende smaken, een heerlijk sapje en healthy snacks. Altijd leuk als de postbode langskomt met een verrassingspakket en zeker als deze gevuld is met heerlijke gezonde items.

Sappen en snacks van Healthy People

Kokos

Vroeger was ik geen fan van kokos in welke vorm dan ook, tegenwoordig ben ik er echt dol op. Stukjes verse kokos, homemade kokosyoghurt, kokosmelk en kokoswater. Ik vind het allemaal erg lekker. De verse kokos vind ik heerlijk als tussendoortje. Kokosyoghurt met granola als ontbijt. Kokosmelk door de smoothie of om slagroom mee te maken en kokoswater om de dorst te lessen. Bovendien is kokoswater ook gezond om naast water te drinken. Klik hier voor meer informatie.

Kokoswater in verschillende smaken

Kokoswater is niet alleen erg lekker het is ook nog eens ontzettend gezond. Kokoswater is nog hydraterender dan water en wordt erg snel opgenomen door het lichaam. Bovendien bevat kokoswater veel anti-oxidanten en reinigt en ontgift het je lijf.

Kokoswater
Het kokoswater van Healthy People is 100 % naturel en is daarom ontzettend goed voor je. Het kokoswater wordt verkregen uit jonge kokosnoten en bevat ontzettend veel vitamine C. Dit pure kokoswater is heerlijk fris en ontzettend dorstlessend. Ik gebruik kokoswater ook heel vaak in een groene smoothie.

IMG_9017

Kokoswater Ananas
De kokoswater variant met ananas is uiteraard iets zoeter dan de naturel smaak doordat er ananassap is toegevoegd.  Omdat kokoswater zo goed wordt opgenomen door je lichaam is het ideaal om te drinken tijdens of na het sporten. Ik nam het mee tijdens een dag tenniscompetitie. Heerlijk!

Sappen en snacks van Healthy People

Kokoswater Mango
Deze variant vind ik ook lekker. Het is ook zoeter dan het naturel kokoswater door de mango en het appelsap wat met het kokoswater is gemengd.
Kokoswater is momenteel ook een trend in Amerika omdat het zeer weinig calorieën bevat en bovendien zo gezond is.

Wat mij betreft blijft 100% naturel kokoswater favoriet maar de varianten met ananas en mango ga ik zeker ook vaker drinken omdat ik dit een erg lekker en gezond alternatief vind voor water.

Helaas worden er bij andere merken vaak veel suikers toegevoegd waardoor het goedkoper is maar helaas ook niet gezond meer is.

Healthy People Red Power Juice

Deze vruchten- groentendrank bestaat voor 50% uit groente en 50% uit fruit en is echt heerlijk. Het bevat rode bieten, wortelen, appels en frambozen en naast het feit dat het heerlijk smaakt, bevat een glas 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C.

Sappen en snacks van Healthy People

Healthy Snacks

Ik ben dol op noten en superfruits. Deze handige zakjes met een mix van noten en gedroogd fruit zijn ideaal om mee te nemen onderweg.

Cashews & fruit
Deze snack bestaat uit cashewnoten, rozijnen, cranberry’s, zwarte bessen en pompoenpitten. Het is een erg lekkere combinatie en ook voor kinderen is dit erg lekker.

IMG_8472

Amandelen & fruit
Deze snack bestaat uit amandelen, cranberry’s, rozijnen, zwarte bessen en pompoenpitten.

IMG_8409

 

Goji & Blueberry
Deze mix van gedroogd fruit bestaat uit cranberry’s, rozijnen, goji bessen en blauwe bosbessen.

Sappen en snacks van Healthy People

Ik nam deze healthy snacks als tussendoortje maar ze zijn ook prima geschikt voor in de yoghurt. Omdat het kleine zakjes zijn, is het ontzettend handig om mee te nemen of standaard in je tas te hebben zodat je altijd een gezond tussendoortje bij de hand hebt. De grootte van de portie is wat mij betreft ook precies goed

De healthy snacks bevatten ook ananassiroop, ananasconcentraat, appelconcentraat en zonnebloemolie omdat ze voor het drogen hiermee geïnfuseerd worden. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor een zoetere smaak. En na het drogen worden ze met een heel klein beetje zonnebloemolie besproeid om te vermijden dat ze aan elkaar plakken.
De noten bevatten geen coating, zout of andere kruiden waardoor ze hun natuurlijk smaak behouden en hun gezondheidsvoordelen blijven behouden.

Healthy People

Het motto van Healthy People is:
Voor en door Healthy People; mensen met een positieve levenshouding die graag zo lang en gezond mogelijk willen genieten van het leven. Ik vind het een mooie filosofie en sluit me hier heel graag bij aan.
Bovendien kopen ze het fruit zelf in zodat ze zeker zijn dat het aan de eisen voldoet.

Naast bovenstaande producten heeft Healthy People nog veel meer producten in het assortiment die zeker de moeite waard zijn om te proberen.