Ridiculously good chocolade

Ridiculously Good chocolade

Kort geleden viel mijn oog op de verpakking van de Ridiculously Good chocolade en was ik meteen erg benieuwd naar het product in dit prachtige doosje. Toen ik de chocolaatjes in de brievenbus kreeg was ik dan ook helemaal happy en kon ik eigenlijk niet wachten om ze te proberen.

Ridiculously Good is ontstaan vanuit het idee om iedereen te laten genieten van gezonde en lekkere producten. En de gezonde en guilt free chocolade is hier het resultaat van.

Smaken Ridiculously Good
Ridiculously good heeft 2 verschillende smaken organic raw chocolate.

Ridiculously good chocolade

Rich peanut & date
De eerste hap die ik neem doet me denken aan een snicker. Lang geleden (voordat ik wist hoe slecht het was) was ik dol op snickers maar deze heb ik afgezworen omdat ik nu weet wat de ingrediƫnten zijn.
De tweede hap besef ik me dat dit naast veel gezonder ook echt vele malen lekkerder smaakt.

De chocolade is heerlijk zoet door de dadels en heeft een lekker bite door de pinda’s.

Ridiculously good chocolade

Creamy coconut
Ik was vroeger nooit een fan van kokos maar tegenwoordig ben ik dol op alle pure kokosproducten. Deze creamy coconut chocolate valt dan ook erg goed in de smaak.

De combinatie van zachte kokos met de chocolade is echt ontzettend lekker. Deze variant bestaat voor het grootse deel uit kokos en is gezoet met palmsuiker en honing.

IMG_9336

Beide smaken zijn absolute toppers en Genieten met hoofdletter. Omdat ze in deze mooie doosjes zitten, zijn ze ook nog eens super om weg te geven. Al moet ik dat dan wel meteen doen anders ben ik bang dat ze verdwijnen šŸ˜‰

IngrediĆ«ntenĀ Ridiculously Good chocolate

De chocolade is gemaakt van de beste cacao in Equador en niet verhit boven de 42 graden waardoor de cacao zijn krachtigeĀ eigenschappen behoudt. Bovendien is het 100% biologisch, bevat het geen geraffineerde suikers, gluten, soja, lactose, E-nummers of andere toevoegingen. Het is puur natuur en dat proef je.

Met deze lekkere treats heb je zeker een ridiculously good day šŸ˜‰

Ridiculously good chocolade

Rauwe cacao
Wist je dat rauwe (dus onverhitte) cacaoĀ veleĀ gezondheidsvoordelen heeft en ook erg goed is voor sporters? Het bevat namelijk meer dan 400 complexe voedingsstoffen. Een paar voorbeelden hiervan zijn magnesium, zink, ijzer, omega-6 vetzuren. Bovendien bevat rauwe cacao ontzettend veel antioxidanten. En ook de rauwe cacao zorgt ervoor dat er endorfine vrij komen in je lichaam. Alle redenen om regelmatig rauwe cacao te eten.