Iherb

Gezonde voeding is duur is wat veel mensen zeggen. Ik zal dat niet ontkennen (al heb ik hier wel mijn gedachtes over) echter heb ik onlangs door een vriendin kennis gemaakt met de Amerikaanse site Iherb. Hier kun je echt van alles bestellen en het is vele malen goedkoper dan bijv. de supplementen in Nederland. Maakt het gezonde leven meteen weer iets minder duur!

Zoals je op de foto ziet, heb ik de laatste keer weer behoorlijk wat besteld en had ik eigenlijk nog meer willen bestellen maar er zijn een paar “spelregels”. Een ervan is dat je niet voor meer dan € 150,00 besteld. Later de rest van de spelregels.

Vitamineral Green en Maca
Ik gebruik iedere ochtend Vitamineral Green van Healthforce. Een pot van 500 gram kost in Nederland € 65,00, bij Iherb kost deze € 58,32

Een pot Maca van Healthforce van 350 gram kost bij Iherb € 30,18 , dezelfde pot kost in Nederland € 36,95

Vitamine D
Mijn kinderen zijn nog vrij jong en daarom kies ik liever voor zuivere Vitamine D in druppelvorm. Deze druppels kosten € 5,08 en hier in Nederland € 19,50. Toch een behoorlijk verschil.

Tandpasta
Ook de tandpasta voor mijn partner, mijzelf en de kinderen bestel ik bij Iherb. De variant voor mijn partner en mijzelf is van NOW. Erg goede frisse smaak en een flinke tube (180 gram) voor € 3,62. De variant voor de kinderen met aardbeien smaak valt ook erg goed in de smaak. Beide zijn uiteraard zonder fluoride en andere troep.

Zoals je ziet heb ik ook kokosolie, dagcreme, zonnebrandcreme en deodorant besteld en ben ik over al deze producten erg tevreden. Maar naast al deze supplementen, vitamines hebben ze ook tal van andere producten zoals levensmiddelen (diverse meelsoorten , notenpasta en nog veel meer).

Spelregels
Zoals ik hierboven al aangaf zijn er wel een paar spelregels. Op deze manier loop je namelijk het minste risico om alsnog douanekosten te betalen. You never know maar met deze tips is het risico laag.
– Zorg dat je in totaal niet voor meer dan € 150,- besteld in één keer
– Kies altijd voor bezorgen met DHL Express-International van $ 8,00
– Houd het gewicht in de gaten. Wanneer je er op let dat de verzendkosten niet hoger worden dan $ 8,00, is de kans kleiner op bijbetalen aan de deur.

Korting
Als je besluit om via Iherb te bestellen en je gebruikt de kortingscode VQQ572 (of klik op de volgende link http://www.iherb.com?rcode=VQQ572) dan krijg je bij je eerste bestelling 5 tot 10 dollar karting. Altijd leuk toch?!