Ingrediënten bulgur paprika tomaat voor 2 personen:
- 150 gram bulgur
- 1 blokje biologische groentebouillon
- 1 rode ui
- 1 spaanse peper
- 1 flinke teen knoflook
- 1/2 courgette
- 2 zoete puntparika’s
- 150 gram cherrytomaatjes of snoeptomaatjes
- 100 gram feta
- bieslook
- kokosolie
Bereiding bulgur paprika tomaat voor 2 personen:
- Kook de bulgur volgens de gebruiksaanwijzing en voeg tijdens het koken het bouillonblokje toe
- Gril de paprika in de oven of in de grillpan
- Snipper de ui
- Snijd de spaanse peper in stukjes
- Fruit de ui en voeg vervolgens de peper en de knoflook toe en bak deze nog even mee
- Snijd de courgette in stukjes en voeg deze toe
- Bak deze op laag vuur nog 5 minuten mee
- Halveer de tomaatjes en voeg deze toe
- Snijd de geroosterde paprika in stukjes en voeg deze toe
- Snijd de feta in stukjes en voeg deze toe
- Zodra de feta zacht is geworden is het groentemengsel klaar
- Roer het groentemengsel door de bulgur en strooi er nog wat bieslook overheen
Smullen maar!