Ingrediënten Appel Bramen Crumble:
- 3 grote appels
- 2 handjes bramen
- 2 theelepels palmsuiker
- 2 theelepels kaneel
- kokosolie
- 200 gram amandelmeel
- 50 gram kokossnippers
- 75 gram havervlokken
- 1 eetlepel honing
- scheutje plantaardige melk
Bereiding Appel Bramen Crumble
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Schil de appels en snijd deze in stukken
- Bestrooi de appeltjes & bramen met de palmsuiker en de kaneel en doe ze in een met kokosolie ingevette ovenschaal
- Meng in een kom de amandelmeel, de kokossnippers, de havervlokken en de melk
- Smelt 2 eetlepels kokosolie en meng hierdoor 1 eetlepel honing.
- De kokosolie en honing mengen door amandelmeel, kokossnippers en havervlokken
- Verdeel dit mengsel over de appeltjes & bramen
- Zet het ongeveer 20 minuten in de oven tot de bovenkant goudbruin is
Heerlijk als nagerecht maar met wat yoghurt ook zeker lekker als ontbijtje!