Overnight oats pompoen (4 porties)
Ik moet eerlijk zeggen dat ik bijna alles wat ik maak lekker vind 😉 en eigenlijk zelden iets weggooi wat mislukt is. En soms springt er echt iets uit waarvan je denkt dat kan ik iedere dag wel eten!
Deze overnight oats pompoen is zo’n gerecht! Echt zo ontzettend super lekker!
Ok, ik ben sowieso fan van pompoen, zomer of winter, het maakt me niets uit. Ik maak regelmatig iets met pompoen maar ik weet zeker dat deze oats bij velen favoriet gaan zijn 🙂
Wat heb je allemaal nodig voor 4 porties van deze overheerlijke overnight oats pompoen?
- 200 gram havervlokken
- 2 el chia zaad
- 600 ml amandelmelk (of andere plantaardige melk)
- 100 gram pompoen
- 1 tl koek&speculaaskruiden
- 1 tl kaneel
- 1 el honing of ahornsiroop
Hoe maak je deze overnight oats pompoen
- stoom de pompoen tot deze (een beetje) zacht wordt.
- Laat de pompoen afkoelen en prak deze fijn
- Doe de havervlokken met het chiazaad in een grote kom en roer dit goed door elkaar
- Doe de pompoen, de melk, de kruiden en de honing bij de andere ingrediënten en mix/roer dit goed door elkaar
- Doe alles bij elkaar in een goed afsluitbaar bakje en laat het minimaal 4 uur in de koelkast staan voordat je het opeet
Smullen maar!!!!!
Ik ben heel benieuwd of jij net zo enthousiast bent als ik.