Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

Laatst was ik in Breda met mijn jongste zoontje en gingen we samen lekker lunchen bij Bagels & Beans.

Het concept van Bagels & Beans spreekt me erg aan. Aandacht voor de producten waar ze mee werken, veelal biologisch, puur en altijd vers en bovendien aandacht voor de gasten. Ook de leveranciers worden hierin betrokken omdat passie, aandacht en liefde voor de producten belangrijke aspecten zijn voor de organisatie van Bagels & Beans. Dit omdat de filosofie van Bagels & Beans is dat kwaliteit en respect voor de omgeving belangrijker zijn dan winst. I love it!

Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

Omdat er heerlijke gezonde bagels, superfoods en verse sapjes op de kaart staan is het ook ideaal wanneer je gezond wilt eten met je kinderen.
Je kunt namelijk kiezen uit diverse bagels met allerlei beleg, salades, yoghurt met superfoods en je kunt zelfs je drankje boosten met groen poeder en royal jelly shot.
Ik heb de royal jelly geprobeerd. Het is namelijk koninginnengelei. Deze gelei wordt door de werkbijen gemaakt en aan de koningin gegeven omdat het ervoor zorgt dat de koningin 40% groter wordt en 40 keer langer blijft leven. Ook voor ons is het een superfood omdat het een van de meest complete voedingsmiddelen is. Altijd goed zo’n shotje 😉

Royal Jelly Koninginnengelei

Ik koos voor de salade rookkippetje. Een heerlijke salade met avocado, gerookte kip, gedroogde tomaatjes en pijnboompitten. Heerlijk met een oathie bagel en een lekkere Chai latte van Mogli met lekkere biologische melk. De Chai tea kun je bovendien kopen en dat heb ik uiteraard gedaan zodat ik er thuis ook nog van kan genieten.

Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

De oathie bagel is erg lekker maar bovendien ook nog erg gezond. Het bevat geen tarwe maar bestaat uit havervlokken, ontkiemde sojabonen, bessen, lijnzaad en noten.

De kleine man had een bagel met ham en een biologisch appelsapje en heeft heerlijk zitten smullen.

Lunchen bij Bagels en Beans in Breda

We hebben het met z’n tweetjes ontzettend gezellig gehad en bovendien ook heerlijk gegeten.

Omdat de Mogli Chai zo lekker was heb ik deze ook meegenomen voor thuis. Naast deze thee hebben ze ook diverse andere smaken die je kunt kopen.

Dus als je in breda bent en je zoekt een leuk tentje om te lunchen of lekker wat te drinken is Bagels & Beans een echte aanrader. Het zit bovendien ook midden in de stad en is daarom goed bereikbaar.