Leverreiniging evaluatie

In mijn eerdere blogs hebben jullie kunnen lezen dat ik leverreinigingen doe. Voor een optimaal resultaat moet je het herhalen totdat alle stenen weg zijn. Ik heb er inmiddels 7 achter de rug en na de laatste vroeg een vriendin; “merk je nu verschil”. We waren op dat moment in een kledingwinkel en of dat ik afgeleid was weet ik niet maar veel verder dan; “ik voel me erg goed” kwam ik niet.

Thuis dacht ik na over haar vraag en realiseerde me toen pas dat er eigenlijk heel veel verschillen zijn.

De verschillen:

– Ik heb nog maar zelden hoofdpijn terwijl ik daar hiervoor toch zeer regelmatig last van had
– Mijn rugpijn is nagenoeg weg, zelfs lang staan gaat steeds beter. Hiervoor bezocht ik bijna wekelijks een fysiotherapeut en ging ik regelmatig naar de orthomanueel therapeut
– Ik was vaak verkouden en had in de winter regelmatig last van een vervelende keelpijn. Ik had dan ook altijd een zakdoek bij me (nu nog maar niet meer voor mezelf maar voor de kids). En de laatste keer voelde ik keelpijn opkomen maar die zette gelukkig niet door!
– Echt beroerd (griep) heb ik me ook al heel lang niet gevoeld!
– Moe, after lunch dips etc. zijn ook verleden tijd!
– De pijn in mijn onderrug is veel minder
– In de zomer had ik altijd last van onrustige benen. Hier heb ik de hele zomer geen last van gehad!

Dus JA ik heb er baat bij en voel me veel beter.

Grappig feit vind ik wel dat deze “kwaaltjes” langzaam zijn verdwenen en ik dit blijkbaar heel gewoon vind en er niet zo bij stil heb gestaan. Dit totdat mijn vriendin deze vraag stelde en ik er over nadacht.

Over een paar weken heb ik een preventieve bodyscan en ik hoop dat dit mijn gevoel nog eens bevestigd. Dus wordt vervolgd……….