100pjuice product review

Bij ons in huis wordt vooral water gedronken en soms water met een smaakje (lees diksap). Laatst kwam een vriendinnetje spelen en toen ze haar beker diksap leeg had, vroeg ze: “was dit water?” Nee dus……..

Maar als we een dagje weggaan, neem ik graag wat lekkers mee wat ook nog verantwoord is. De sapjes van 100pjuice beloven veel goeds! Het bestaat voor 100% uit groenten- en vruchtensap uit geconcentreerde sappen, bevat geen kunstmatige smaak- kleur- en zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen, bevat uitsluitend van nature aanwezige suikers en is glutenvrij.

Ik heb alle smaken die ik kon vinden ingeslagen en ze laten testen door de kinderen en uiteraard ook zelf getest.

De Beetle Juice (bieten-appel-wortelsap)
Deze bestaat uit:
–       10 % bewuste biet
–       20 % waanzinnige wortel
–       7 % sappige sinaasappel
–       2 % charmante citroen
–       7 % blije banaan
–       51 % actieve appel
–       3 % vrolijke vlierbes

Dit sapje valt bij zowel mezelf als de kinderen zeer goed in de smaak en omdat het 30% groentesap bevat, mogen ze deze van mij best af en toe drinken.

The Green Mile (kiwi-limoen-peer-appel)
Deze heeft de volgende ingrediënten:
–       50 % amazing apple
–       35 % precious pear
–       13 % kissable kiwi
–       1 % legendary lime
–       skinny spinach
–       magical mint
–       naughty nettle

Dit sapje heeft veel weg van appelsap maar met een bijzondere twist. Deze valt ook erg in de smaak bij de kinderen en mezelf.

Cherry-Oh-Baby (cherry-grape-pomegranate)
Deze heeft de volgende ingrediënten:
–       52 % adorable apple
–       35 % groovy grape
–       10 % cheeky cherry
–       3 % powerful pomegranate
–       charming cinnamon

De naam vind ik al helemaal leuk, de kleur van het sapje is goed en dit sapje smaakt erg lekker. Wel erg zoet voor mij maar echt een drankje voor kinderen want hoe weinig suiker ze ook krijgen, zoet is altijd goed!

La Vida Loca (coco-pineapple-guavajuice)
Deze heeft de volgende ingrediënten:
–       30 % pretty pineapple
–       30 % adventurous apple
–       25 % outgoing orange
–       10 % crazy coconut
–       5 % glamorouw guava

Crazy Life, de naam belooft veel goeds en bij mij komt meteen het liedje “la vida loca” in mijn hoofd. Net als het liedje is het lekker zomers. Ik vind het een lekker sapje maar de kinderen waren niet dol op deze. (Ik denk door de kokos!)

Bananarama (banaan-wortel-appelsap)
Deze heeft de volgende ingrediënten:
–       40 % actieve appel
–       34 % waanzinnige wortel
–       12 % blije banaan
–       12 % sappige sinaasappel
–       2 % charmante citroen

Dat kan niet missen! Hier zit banaan dus van deze weet ik vantevoren al dat deze goed scoort. En door de aanwezigheid van ongeveer 1/3 wortel, ben ik hier ook sneller geneigd deze te pakken.

Simply Red (pittige tomaten-wortelsap)
Deze heeft de volgende ingrediënten:
–       81 % toffe tomaat
–       10 % waanzinnige wortel
–       6 % smakelijke selderij
–       1 % legendary lime
–       prettige peper

Dit is geen drankje voor kleine kinderen (tenzij ze lekker pittig eten natuurlijk) maar ik vind het daarentegen erg lekker. Verrassend en een beetje pittig, ik houd er wel van. Het is de enige die helemaal uit groentesap bestaat en ik ga deze binnenkort gebruiken als basis voor mijn groene smoothie! Wordt vervolgd….

Conclusie:

Ik vind de benamingen ontzettend leuk (en knap) gevonden, de verpakking ziet er erg leuk uit, de sapjes zijn lekker en het is 100% natuurlijk! Wat mij betreft een blijvertje!

En natuurlijk weet ik dat deze sappen ontdaan zijn van alle vezels en het ook (fruit)suikers zijn die de bloedsuikerspiegel beïnvloeden/omhoog gooien maar ik vind deze sappen verantwoord om afentoe te drinken wanneer we een dagje uitgaan of gewoon omdat het kan!

100pjuice